Ballë për ballë me anëtarët e bandave të El Salvadorit

07/09/2015 00:00

Fytyra dhe trupi i tyre janë të mbuluara me tatuazhe që tregojnë historitë e krimeve që kanë kryer. Ata janë shpërndarës droge, vrasës dhe trafikantë armësh, anëtarë të Mara Salvatrucha (MS-13), një bandë aq e frikshme në El Salvador saqë lejohen nga autoritetet të drejtojnë burgun e tyre.

Në San Salvador, Mara Salvatrucha kontrollon burgun Penas Ciudad Barrios, ku vuajnë dënimin e tyre rreth 2500 persona.

Gardianët e burgut dhe ushtria e El Salvadorit qëndrojnë jashtë këtij burgu dhe nuk ndërhyjnë pothuajse fare në atë çfarë ndodh mes të burgosurve brenda rrethimit.

FOTO GALERI
1/6

Top Channel