“Ata janë më të trembur nga ju, se ju nga ata” është shprehja që çdo fëmijë ka dëgjuar nga prindërit e tij, kur përballen me një merimangë apo ndonjë tjetër krijesë.

Na duhet të themi, që jemi gjithmonë skeptikë për këtë këshillë, derisa pamë këtë video të ariut dhe të burrit që përballen me njëri-tjetrin në Kaliforni. Ata janë të dy të terrorizuar nga njëri-tjetri.

“Hej, ti djali nga ana tjetër e rrugës me kamera, faleminderit që më lajmërove se për pak u përplasa me një ari”!

Top Channel