Modi dhe Li, një selfie historike

15/05/2015 00:00

Liderët e dy vendeve me rritje të shpejtë ekonomike kanë bërë një selfie historike. Kryeministri indian, Narendra Modi, në mes të një vizite tre-ditore në Kinë, ka bërë një foto të tillë me homologun Li Keqiang.

Disa mendojnë se sa e rrallë është për liderët botërore të bëjnë foto të tilla në moment. Sigurisht, fotoja mund të thotë mijëra fjalë, por nuk ndodh çdo ditë që të flasësh për një të tretën e popullsisë së botës.

Top Channel