Edhe shoferët më të zotë do të tmerroheshin nga ura Eshima Ohashi në Japoni, e cila është e lartë sa lejon që poshtë saj të kalojnë anijet.

Ura e tretë më e madhe në botë lidh qytetet e Matsues dhe Sakaiminatos.

Ajo ka një pjerrësi prej 6.1% në prefekturën Shimane dhe 5.1% në atë të Totorit, duke bërë që të duket si një dallgë e madhe.

FOTO GALERI
1/2

Top Channel