Krahu për ‘selfie’ bën që të mos dukeni të vetmuar

29/04/2015 00:00

Nëse nuk dëshironi që të dukeni si të vetmuar në një “selfie”, tani ka një zgjidhje. Dy të rinj amerikanë kanë arritur të krijojnë “krahun për ‘selfie’” që në foto të duket sikur po mbani dorën e dikujt.

Aric Snee dhe Justin Crowe, ideatorët e këtij projekti, u shprehën se filluan të mendonin për një gjë të tillë pasi kishin dëgjuar “ankesat” e disa prej shokëve të tyre. “Përmes këtij projekti ne duam që njerëzit të mos duken si të vetmuar në fotot e tyre. Ne kemi dëgjuar shumë raste nga njerëzit që e kishin problem këtë gjë”- u shpreh Snee.

Krahu për ‘selfie’ nuk peshon shumë dhe është i lehtë për ta mbajtur. Në fund të saj është pjesa ku qëndron celulari që pasi bën foton kap edhe një pjesë të “krahut”.

FOTO GALERI
1/2

Top Channel