Dado si profesion, jo vetëm për femra…

23/04/2015 00:00

Të punësohesh si dado, tashmë nuk mjafton vetëm të kesh rritur fëmijët e tu, apo të kesh nipër e mbesa. Prindër, që kanë orare pune të gjata, kërkojnë te një dado jo vetëm besim e përkushtim ndaj fëmijëve të tyre, por edhe profesionalizëm.

Dhe kur vjen fjala për këtë të fundit, ku do të kishte më mirë sesa një dado me shkollë?

E dinit që në Kamëz ekziston një shkollë e mesme profesionale, ku shumë nxënës kanë zgjedhur të studiojnë në profilin e asistentit për kujdesin ndaj fëmijëve? Ndiqeni videon…

Top Channel