Është zhurma e një aeroplani? Jo, në fakt është thjesht një grua që gërhet.

Gruaja në video ishte duke fjetur kur u xhirua nga një shoqja e saj, e cila vendosi se zhurma që bënte ajo kur ishte në gjumë meritonte një audiencë më të gjerë.

Dhe kur gërhitja e shoqes shoqërohet me një aeroplan lodër, të duket vetja sikur je në aeroport.

Top Channel