Sot është e lumtur, ka hedhur pas krahëve të shkuarën si e pastrehë rrugëve të Tajlandës dhe më e rëndësishmja ka fituar betejën me kancerin dhe sot jeton e lumtur me një çati mbi kokë.

Gluta është qeni që ‘u birësua’ nga Sorasart Wisetsin, i cili jo vetëm që e mori në banesën e tij, por edhe pagoi për kurimin e saj.

E gjithë shpenzimet sot i dëmshpërblehen nga Gluta, që ka një karakteristikë të veçantë; është miqësuar me aparatin fotografik dhe është gjithmonë e qeshur.

FOTO GALERI
1/14

Top Channel