Sa e sa herë jeni bërë pis duke ngrënë me duar një pulë të pjekur, patate të skuqura ose pica? Më në fund është gjetur zgjidhja. Një shpikës korean ka krijuar “prezervativë për gishtat” në mënyrë që pasi të hani një vakt të yndyrshëm të mos keni nevojë të lani duart.

Këto “prezervativë” janë këllëfë të vegjël që vendosen tek gishti i madh dhe ai tregues dhe kështu mund të kapësh pa problem patate të skuqura apo petulla.

Këto “prezervativë” janë menduar më shumë për të vegjëlit dhe të moshuarit.

FOTO GALERI
1/2

Top Channel