Një foshnje e porsalindur ka habitur mjekët e “Queen Hostipal” në Eseks të Britanisë së Madhe me aftësinë për të mbajtur sendet vetë.

Nëna e foshnjes, Onyi Chiedozie rrëfen se tri ditë pasi kishte lindur, Ammra ishte e uritur dhe po qante. Në moment, thotë ajo, i afrova biberonin dhe ajo e mori me të dyja duart duke u vetushqyer.

Kur ua tregoi mjekëve ku kishte lindur dhe ku po ndjek shëndetin e vajzës së saj këtë ndodhi, ata nuk e besuan dhe kërkuan që ta testonin vetë. Ajo që panë ishte e habitëshme për ta.

Mjekët thonë se Ammra është rast unik në botë sepse zakonisht foshnjet zhvillojnë aftësinë muskulare për të kapur sende me duart e tyre gjashtë muaj pas lindjes.

Top Channel