Kinezi që tërheq furgonin me hundë

15/03/2014 00:00

Zhang Yilong është një burrë tepër i fortë që është në gjendje të tërheqë një makinë jo me forcën e krahëve, por thjesht me hundë.

Kinezi ishte pjesë e një ekspozite makinash në Zhoukou ku ishin mbledhur shumë njerëz për të parë shfaqjen e rrallë.

Yilong ishte veshur me një tutë të verdhë si ajo që vishte Uma Thurman në filmin ‘Kill Bill’.

Kinezi vuri dy çengelë në flegrat e hundës dhe nisi të tërhiqte pak nga pak furgonin.

FOTO GALERI
1/1

Top Channel