Shtëpitë më të veçanta në botë

10/07/2013 16:20

Fantazia e njeriu nuk njeh kufi dhe falë kësaj fantazie, edhe arritjet në fushën e arkitekturës ndonjëherë kapërcejnë çdo limit.

Ky është shembulli se fantazia, bashkua me teknologjinë e avancuar, mund të krijojnë arritje të pashembullta për nga bukuria dhe funksionaliteti i tyre.

Në një koleksion të shtëpive më të rralla të botës, revista “Architecture Now!” na dhuroi këto pamje fantastike.

Top Channel