Portretet e “shpërfytyruara”

14/06/2013 18:20

Këto janë fotot e çuditshme dhe fantastike në të njëjtën kohë të krijuara nga artisti Wes Naman vetëm me ndihmën e një llastiku.

38-vjeçari amerikan i la dorë të lirë modelëve të tij të vinin llastikun në fytyrë si të donin dhe rezultatet ishin të mahnitshme.

Naman i kërkoi muzikantëve lokalë (Albuquerque) të merrnin pjesë në këtë projekt si një reklamë për bandën e tyre.

Top Channel