Dyseldorf, e reja zhvishet nudo në tren

01/05/2013 18:35

Një modele i dha një zgjim të befasishëm udhëtarëve të tjerë në metronë e Dyseldorfit mëngjesin e së mërkurës, duke u futur në tren krejtësisht e zhveshur.

Gruaja, pasi bleu një biletë, u zhvesh tërësisht në platformën pritëse të trenit, duke hyrë në vagonë nudo.

Duke shtangur të gjithë udhëtarët e tjerë, e reja u ul në një ulëse si të gjithë të tjerët dhe nisi të lexonte një revistë.

Në vend të rrobave, modelja gjermane kishte vendosur shkrime në anglisht, me emrin e veshjeve që duhet të mbulonin atë pjesë të trupit.

Udhëtimi i zhveshur i modeles ishte pjesë e një projekti të një artisti zviceran, Milo Moire.

Top Channel