Në syrin e objektivit të kameras apo aparatit fotografik imazhet mund të mashtrojnë dhe të krijojnë iluzione të mahnitëshme.

Më poshtë do sjellim disa prej fotove të shkrepura nga fotografë amatorë që i vendosin gjërat në perspektivë. Bëhet fjalë për foto të jashtëzakonshme, si për shembull ajo e një vajzë e vogël “gjigante në gjendje të kapë majën e Kullës Eifel, burri “që ha një anije kozmike, apo “njeri-drago me frymën e zjarrtë.

 

Top Channel