Bob Dylan, medalje nga Obama

28/04/2012 00:00

Pas Medaljes së Artit, për Bob Dylan mbërrin edhe ajo e Lirisë.
Muzikanti do të marrë nga vetë presidenti Barack Obama nderimin më të
lartë civil amerikan.

Medalja në fjalë u jepet personazheve që me meritat e tyre i kanë kontribuar sigurisë ose interesave kombëtare, apo paqes në botë dhe përhapjes së kulturës.

Lajmin për këtë vlerësim e ka bërë të ditur vetë Shtëpia e Bardhë përmes një njoftimi për shtyp, të cituar nga mediat amerikane.

Top Channel