Megan Fox, aktorja që është bërë e famshme me filmin ‘Transformers’, është shtatzënë.

25-vjeçarja, e martuar me aktorin Brian Austin Green, nuk e ka bërë zyrtar lajmin, por për këtë ka menduar një burim anonim i revistës ‘Star’.

Pak ditë më parë Brian Austin Green shprehte dëshirën për të zgjeruar familjen me një tjetër fëmijë. Aktori ka një djalë nga marrëdhënia e tij e mëparshme dhe deklaroi se Megan Fox është një nënë e shkëlqyer.

“Me djalin tim Megan ka një lidhje të veçantë. Shkojnë shumë mirë me njëri-tjetrin dhe do më pëlqente që të zgjeroja familjen”, deklaronte Green.

Top Channel