Lushnjë-Berat, aksi në gjendje të mjeruar

17/03/2012 00:00

Pas perfundimit te dy loteve ne rrugen Lushnjë-Berat ky aks vazhdon te jete ne gjendje te mjerueshme.

Prej kohesh ketu nuk eshte bere asnje lloj investimi. Rruga eshte me gropa, tabani i saj eshte i demtuar totalisht, ndersa pellgje me uje krijohen edhe ne ditet kur s’ka shi, çka veshtirëson mjaft qarkullimin e mjeteve.

I pyetur nga Top News prefekti i qarkut Bujar Hoxhaj thote se shume shpejt kjo rruge do te jete ne standardet te larta dhe kjo eshte edhe nje nga sfidat e tij.

Rruga e cila eshte rreth 60 kilometra nuk ka pare deri me sot asnjë investim.

Top Channel