Demi kërkon të ribashkohet me Kutcher

13/03/2012 17:15

E rikthyer nga një klinikë rehabilitimi më parë gjatë muajit, Demi Moore u duk e freskët dhe në gjendje të mirë fizike e shpirtërore.

Megjithatë, dëshmia e publikuar një mikeshë e afërt e paidentifikuar në një revistë amerikane nuk mbështet këtë version. Sipas saj, Moore është duke përjetuar shumë keq lajmin e nisjes së një lidhje të re nga Ashton Kutcher dhe duket e gatshme që t’i falë tradhëtinë, e të rikthehet përkrah tij.

Demi dhe Ashton u ndanë më parë gjatë vitit pas shtatë vitesh martese më parë gjatë 2012-s, pasi një revistë zbuloi një marrëdhënie jashtëmartesore nga aktori 33-vjeçar.

Aktorja 16 vjet më e madhe se partneri i saj e përjetoi rëndë këtë divorc, duke kaluar në anoreksi. “Demi nuk e ka kaluar ende historinë e saj me Kutcher. Humori i saj tashmë varet krejtësisht nga fakti nëse ai i është përgjigjur ose jo në telefon. Nëse ai nuk i kthen përgjigje brenda disa orësh, ajo fillon të ndihet shumë keq. Ndonëse nuk do ta pranojë, Demi është ende tërësisht e dashuruar me Kutcher dhe dëshiron që të rikthehet me të”, deklaroi mikesha për revistën “Grazia”.

Top Channel