Tirana mbrëmjen e së hënës ka qenë në pjesën më të madhe të saj e mbuluar nga errësira. Qëndra e kryeqytetit nuk ka pasur energji elektrike që në orën 19.00.

CEZ njofton për defekt, por zona pa energji përfshin një pjesë të madhe të kryeqytetit.

CEZ njoftoi se për shkak të një defekti, pa energji ishin rrugët Ali Demi, Mihal Grameno, Pjetër Budi, Aleksandër Moisiu, Zona pranë ish-artistikes Migjeni, zona pranë Gjykatës së Apelit, rrugët Gani Domi, Murat Toptani, Sali Nivica, Zoja Cure, Ismail Qemali, zona pranë Piramidës dhe kulla ETC.

Top Channel