Demi Moore lë klinikën

03/03/2012 00:00

Demi Moore kthehet në shtëpi…! Një muaj pasi ju nënshtrua seancave
rehabilituese, aktorja ka lënë klinikën dhe mediat raportojnë se
shëndeti i saj është përmirësuar ndjeshëm.

Është e bija e aktores, Rummer e cila mësohet të ketë dhënë këtë lajm duke thënë se nëna e saj është në rrugën e duhur dhe se po i rikthehet normalitetit. Divorci më bashkëshortin e saj të 6 viteve të fundit ishte tepër i rëndë për aktoren e cila për disa muaj nisi të merrte qetësues në sasi të pakontrolluara, çka i shkaktuan telashe të mëdha këngëtares.  Por për fat të mirë, ajo ka një familje e cila beson mbi gjithçka se Moore do ta tejkalojë tërësisht këtë moment, më të keqin në jetën e saj.

Mediat raportojnë se ka qenë pikërisht ndikimi i vajzave të saj që bëri aktoren të reflektonte dhe të kërkonte ndihmën e mjekëve të një klinike të specializuar për kësi rastesh, dhe tanimë, pasi i është bindur dhe ka ndjekur këshillat e mjekëve, Demi Moore është më mirë, shëndeti i saj është përmirësuar dhe tani aktorja gjendet pranë vajzave të saj të cilat i kanë qëndrua pranë në çdo hap të jetës së saj.

Top Channel