Kolegji shqyrton më 6 korrik ankimimin e PS-së

30/06/2011 13:30

Kolegji Zgjedhor zgjedh relatorin që do të drejtojë trupin gjykues për shqyrtimin e ankimimit te Partisë Socialiste.

Pas hedhjes së shortit Astrit Kalaja është përzgjedhur relator i padisë së PS, ndërsa anëtarë të Kolegjit do të jenë Dhurata Haveri, Petraq Dhimitri, Marie Qiriazi dhe Sashenka Jonuzi.

Ankimimi i Partisë Socialiste në Kolegj do të shqyrtohet në datë 6 korrik ora 10:00.

Top Channel