Librazhd, zhduket e moshuara

26/04/2011 13:30

80-vjeçarja Hurma Kushta nga fshati Qukës Skënderbegas i Librazhdit është zhdukur prej 8 ditësh.

Ndonëse burrat e fshtatit gjate gjithe kesaj kohe kanë kontrolluar të gjithë zonën, nuk kanë mundur që të gjejnë asnjë gjurmë të te moshuares. Familjarët kanë njoftuar policinë  për të nisur kërkimet por nga ana e tyre nuk ka asnjë të dhënë për zhdukjen e saj. te afermit bejne thirrje per te nisur kerkimin.

Nga familjarët mësojmë se 80 vjeçarja prej kohësh vuante nga depresioni dhe se ditën që është zhdukur ka patur komplikacione të tilla.

Top Channel