15 vjet burg për Romeo Lekën

25/02/2011 14:40

Gjykata e krimeve të rënda ka dënuar me 15 vjet burg Romeo Lekën.

Ai u dënuar për rrëmbim personi dhe grabitje me armë të një banke.

Leka ka përfituar nga gjykimi i shkurtuar pasi ka pranuar krimin duke e reduktuar dënimin në 10 vjet burg.

Top Channel