Fier, grabitet pika e këmbimit valutor

18/02/2011 14:15

Një pikë këmbimi valutor është grabitur paraditen e sotme në qytetin e Fierit.

Sipas informacioneve të fundit, persona të maskuar dhe të armatosur kanë detyruar punonjësin e pikës së këmbimit që t’u jepte atyre paratë.

Burime policore lokale njoftojnë se shuma e grabitur është e konsiderueshme, plot 10 mijë euro dhe 3.5 milionë lekë të vjetra.

Burimet shtojnë më tej se agjentët e anti-krimit kanë filluar të mbledhin dëshmitë për të arritur në identifikimin e autorëve të grabitjes.

Top Channel