Egjipt, Gates lavdëron sjelljen e ushtrisë

08/02/2011 17:55

Sekretari amerikan i Mbrojtjes, Robert Gates ka lavdëruar sot sjelljen e ushtarakëve egjiptianë në krizën që ka përfshirë vendin.

Gates ka kërkuar nga Egjipti të vazhdojë drejt demokracisë me “progrese të vazhdueshme”.

Ai ka shprehur bindjen se edhe vendet e tjera në rajon duhet të vazhdojnë në drejtimin pozitiv të Egjiptit dhe Tunizisë.

Top Channel