Big Brother, Alkena lë shtëpinë

06/02/2011 10:10

Qartësohet gjithnjë e më shumë raporti mes Nedës dhe Ogrenit.

Ky i fundit shpreh për herë të parë hapur ndjenjat ndaj saj nëpërmjet një letre.

Ndërsa një pjesë e vajzave janë kritike ndaj rezervimit të Nedës, e cila nuk ngurron të vendosë pikat mbi i për të sqaruar pozicionin e saj.

Neda u shpall liderja e javës ndërsa Alkena u largua nga shtëpia me vendim të publikut.

Misioni sekret i Ergysit dhe Marjelit përfundoi me sukses.

Në kandidim këtë javë janë: Algeni, Alma, Neda, Klaudia dhe Ermela.

Top Channel