Egjipt: Mena: Mubarak nuk ka dhënë dorëheqjen

05/02/2011 20:45

Presidenti i Egjiptit, Hosni Mubarak, lider i Partisë Demokratike Nacionale, ka vendosur të emërojë Hossam Badrawi si sekretar i përgjithshëm i PND-së.

Drejtori i Zyrës së Al Xhazirës në Kajro dhe një prej gazetarëve të tij janë arrestuar.

Autoritetet egjiptiane ndaluan më 30 janar, transmetimet e Al Xhazirës në kryeqytetin egjiptian.

Protestues shihen në sheshin “Tahrir” pas demonstrimit të së premtes, me kërkesën për largimin e menjëhershëm të Mubarakut.

Top Channel