I mituri vret babain me thikë

04/02/2011 10:15

Një 17 vjeçar në Itali ka vrarë babain e tij me thikë. Ngjarja ka ndodhur në Nicotera, në Vibonese.

I mituri është zbuluar menjëherë dhe është arrestuar së bashku me bashkëpunëtorin e tij, edhe ai i mitur, me të cilin ka kryer vrasjen.

Të dy kanë hyrë me kapuç dhe kanë goditur disa herë 51 vjeçarin, në prezencë të një tjetër fëmije të viktimës.

Ka qenë ky i fundit që ka çuar në spital viktimën, që ka humbur jetën pak pas shtrimit në spital.

Top Channel