Guantanamo, rrëzohet gjatë stërvitjes, vdes i burgosuri

04/02/2011 02:45

Një i burgosur në burgun e Guantanamos ka gjetur vdekjen gjatë stërvitjes së përditëshme që kryente.

Në një sqarim, autoritetet amerikane të burgut famëkeq, njoftuan se Aual Gul, 48 vjec u rrëzua nga një lartësi ndërkohë që ushtrohej. Rrëzimi ka qenë fatal për të, duke gjetur vdekjen e menjëhershme.

Aual Gul dyshohej si komandant taleban në Afganistan dhe mbahej në burgun e Gantanamos që prej vitit 2002. Ndaj tij nuk u ngrit asnjëherë ndonjë akuzë.

Top Channel