Nigeri, vijojnë përleshjet fetare

29/01/2011 18:55

Vijon dhuna fetare në Nigeri. Kisha, xhami dhe pika karburanti janë djegur në një seri përleshjesh të reja mes të krishterëve dhe myslimanëve.

Ngjarja ka ndodhur në Jos, në qendër të vendit.

Dhuna ka shpërthyer pas plagosjes së tre studentëve në një fshat me shumicë myslimane.

Top Channel