Meksikë, përmbytjet, 12 të vdekur, 16 të plagosur

30/09/2010 09:20

Shkarje e re balte dhe dheu në Meksikë: 12 persona kanë humbur jetën, 16 të tjerë kanë mbetur të plagosur, ndërsa 4 të zhdukur në Chiapas.

Spostimi janë shkaktuar nga shirat e fortë të këtyre ditëve në bashkinë e Matan.

Zona është larg nga shteti i Oaxaca, ku prej të martës rezultojnë të zhdukur 11 persona për shkak të rrëshkitjes së dheut.

Presidenti Felipe Calderon ka përhapur lajmin nëpërmjet Twitter.

Top Channel