Londër, alarm i rremë për bombë pranë parlamentit

30/09/2010 15:00

Alarm i rremë në Londër ku policia ka bllokuar një rrugë dhe sheshin pranë Parlamentit.

Alarmi ka lindur kur është sinjalizuar prezenca e një mjeti pranë të cilit ishte një pako e dyshimtë në bord që pas kontrollit ka rezultuar i parrezikshëm.

Zona është bllokuar menjëherë dhe trafiku është kthyer në normalitet.

Top Channel