SHBA, 3 ushtarë nën hetim për skandalin

19/09/2010 13:45

Gazeta “Uashington Post” ka publikuar sot një lajm ku konfirmon nisjen e hetimeve ndaj 5 ushtarëve amerikanë, të cilët dyshohet se kanë vrarë 3 afganë për t’u dëfryer.

Gazeta amerikane u referohet disa dokumenteve dhe burimeve të ndryshme pranë hetuesve.

Në hetim janë përfshirë 4 ushtarë dhe 1 major, të cilët mendohet se kanë qenë nën efektin e alkoolit dhe marijuanës gjatë ekzekutimit të 3 civilëve në Kandahar.

Top Channel