Londër, Papa takon Cameron

18/09/2010 11:40

Takim në Londër mes Papa Benediktit XVI dhe kryeministrit britanik David Cameron, në ditën e tretë të vizitës së tij në Britani.

Ati i Shenjtë ka shkuar në pallatin e arkipeshkëve të Westminster pasi ka lënë ambasadën papale apostolike, selia e qendrimit të tij në Londër.

Pas takimit me kryeministrin, Papa pritet të takojë zëvendëskryeministrin, Nick Clegg dhe lideren e opozitës Harriet Harman.

Top Channel