Afganistan, zgjedhjet në klimë tensioni

18/09/2010 10:00

Po zhvillohen në një klimë tensioni të lartë zgjedhet në Afganistan.

Deri tani janë regjistruar disa perleshje dhe tensioni në vend është i lartë. Votimi, sipas të dhënave, po zhvillohet me parregullsi dhe atentatet po e ndjekin hap pas hapi procesin.

Dy persona u vranë në lindje të vendit, ndërsa nëKabul shpërtheu një bombë.

Top Channel