Gjumi, ushqimi dhe vrapi ndihmojnë trurin

07/08/2010 14:20

Të flesh disa orë më shumë në fundjavë, por edhe të bësh një vrapim të lehtë apo konsumosh ushqime të pasura me magnez, ndihmon në funksionimin e trurit.

Lista e metodave për të mbajtur në formë mendjen bëhet gjithnjë e më e gjatë dhe “Daily Telegraph” ka mbledhur 10:

Sipas universitetit të Pennsylvania, me tre orë gjumë më shumë truri karikohet duke dhënë një performancë më të mirë.

Gjithashtu të bën mirë të marrësh rreze dielli dhe të luash me Tetris.

Top Channel