Pattinson: Do të vdes në moshën 30-vjecare

18/06/2010 09:25

Robert Pattinson, ka marrë famë të madhe prej rolit të tij si vampir në sagën e Twilight. Ky personazh i ka dhuruar atij kënaqësi por edhe paranoja. Frikërat e Pattinson duken të mëdha dhe ai ka rrëfyer se pret që të vdesë në moshën 30-vjecare.

I shkreti Pattz, ka frikë që të flasë për terrorin e tij, sepse në cdo moment që mund të thotë ndonjë detaj historia e tij përfundon nëpër tabloide.

Po ashtu ai nuk është shumë i lirshëm në takimet me femrat, sepse nuk e ndjen veten mashkull aq tërheqës sa c’është treguar në film.

Top Channel