" /> ">

Paige-Carter duetojnë në “Beautiful Lie”

09/06/2010 10:50

Jennifer Paige dhe ish pjestari i Backstreet Boys, Nick Carter kanë përfunduar këngën “Beautiful Lie”, duet që bën pjesë në albumin më të ri të këngëtares, “Best Kept Secret”.

Kënga lindi në Los Angeles. “Një gënjeshtër e bukur që e vlerëson por nuk do të jesh pjesë e saj”, shprehen dy këngëtarët.

Paige u bë e njohur falë këngës hit “Crush” që arriti të qëndronte për shumë javë në krye të klasifikimeve botërore, ndërsa Carter ka një karrierë më gjatë pas sukseseve të vazhdueshme me grupin amerikan Backstreet Boys.

Top Channel