SHBA: Inkurajojme bisedimet Prishtine-Beograd

20/05/2010 14:15

Kosova eshte çeshtje e zgjidhur per Shtetet e Bashkuara. Keshtu tha ambasadorja amerikane ne Beograd, Meri Vorlik, ben te ditur RTK.

“Ne e kemi pranuar pavaresine Kosoves.Tani duam te jemi partnere me te dyja palet ne funksion te vendosjes se dialogut. SHhBA fuqimisht inkurajon fillimin e bisedimeve midis Prishtines dhe Beogradit per çeshtje praktike si eshte furnizimi me energji elektrike, linjat telefonike , doganat, drejtesia”, tha ambasadorja amerikane ne Beograd, Vorlik.

Top Channel