Spanjë, 3 në pranga për rrëmbimin e 5-vjecarit

17/03/2010 16:55

Policia spanjolle ka arrestuar dy shtetas pakistanezë dhe një grua rumune, në lidhje me kërkesën për shpërblim me kusht lirimin e vogëlushit britanik Sahil Saeed.

Sahil, 5 vjec, u rrëmbye nga shtëpia e gjyshes së tij me 3 mars ne Pakistan dhe u lirua 13 ditë më vonë.

Mediat ndërkombëtare, të cilat iu referohen autoriteteve policore spanjolle, bejne te ditur se arrestimet u kryen në Tarragona dhe se hetimet mbi cështjen vazhdojnë.

Kthimi i Sahil në Britani është organizuar nga Komisioni i larte i Mbretërisë së Bashkuar në Pakistan.

Vogëlushi u rrëmbye kur nje grup personash hynë me forcë në shtëpinë e gjyshes së tij, ku po kalonte pushimet bashkë me familjen.

Top Channel