Uganda, mbi 100 viktima nga rreshqitja dheut

03/03/2010 04:50

Rendohet bilanci viktimave si pasoje e rreshqitjeve te tokes ne Uganda.

Autoritetet vendase njoftuan se te pakten 106 trupa te pajete jane nxjerre prej baltes prane malit Elgon ne kufirin mes Ugandes dhe Kenias.

Nderkohe grupeve te shpetimit i jane bashkuar edhe forca te ushtrise, te cilat u vune ne kerkim te 245 personave te tjere qe rezultojne te zhdukur dhe qe dyshohet se mund te kene mbetur viktima te rreshqitjes se dheut.

Top Channel