BBC konfirmon mbylljen e dy kanaleve radio

02/03/2010 19:25

BBC ka konfirmuar mbylljen e dy kanaleve radio dhe te gjysmes se permbajtjes online te faqes se saj si dhe dy produkte multimediale per adoleshente.

Kanalet radio qe nuk do te transmetojne me jane “6 Music” dhe “Asian Network”, ndersa produktet multimediale per adoleshente jane “Switch” e “Blast”.

Lajmin e ka konfirmuar drejtori i pergjithshem Mark Thompson duke shpjeguar se “qellimi eshte kursimi dhe koncentrimi i burimeve te krijimit te programeve qe te mbajne larte standardin e cilesise”.

Top Channel