BE ndihme per Kilin

01/03/2010 12:40

Komisioni Europian ka aprovuar mengjesin e sotem ndihmen prej 3 milione eurosh per te prekurit nga termeti shkaterrues ne Kili.

Parate do te sherbejne per te perballuar gjendjen e emergjences se vendosur ne vendin e tronditur nga termeti dhe tsunami.

Fondet jane siguruar nga Echo, Departamenti i Komisionit te Bashkimit Euroopian qe merret specifikisht me ndihmat humanitare dhe mbrojtjen civile.

Top Channel