Terrorizmi, nje i arrestuar ne Britani

26/01/2010 17:35

Eshte arrestuar ne Birmingham te Britanise se Madhe nje 30 vjecar me akuzen e posedimit te materialit per perdorim terrorist dhe shperndarje te publikimeve terroriste.

Policia ka kontrolluar shtepine e tij dhe ka sekuestruar nje kompjuter per ta analizuar.

Britania e Madhe neser dhe pasneser do te prese takime nderkombetare per Jemenin dhe Afganistanin, ku tema e perbashket eshte lufta kunder terrorizmit.

Ne vend eshte rritur gjendja e gatishmerise.

Top Channel