France, drejt ndalimit veloja islamike

26/01/2010 13:40

Nje komision parlamentar ne France ka rekomanduar qe te ndalohet mbajtja e velos islamike ne vend.

Komisioni ka kerkuar marrjen e nje sere masash per te ndaluar mbajtjen e velos per punonjeset e administrates dhe transporteve publike.

Ceshtja e velos islamike eshte debatuar gjate ne France, por ende nuk eshte miratuar nje vendim perfundimtar per te.

Top Channel