Kine, krijohen mbi 9 milione vende pune

12/12/2009 10:45

Kines i kane mjaftuar vetem 10 muaj per te krijuar vendet e reja te punes te parashikuara ne vititn 2009.

Pekini ka krijuar keshtu 9.4 milione vende pune ne zonat urbane ne 10 muajt e pare te vitit 2009, duke kaluar objektivin e vendosur nga qeveria per 9 milione vende.

Lajmin e ka bere te ditur agjencia “Xinhua”, e cila citon ministrin e Burimeve Njerezore dhe te Sigurise Sociale.

Top Channel