Klima, 68 te arrestuar ne Kopenhagen

11/12/2009 21:50

Ne Kopenhagen kane filluar protestat e militanteve ekologjiste dhe antiglobalisteve, qe do te kulmojne ne mega-manifestimin e parashikuar te shtunen, ne perputhje me takimin per klimen.

Policia daneze ka arrestuar 68 demonstrues.

Manifestuesit, rreth 500, ishin nisur nga qendra e qytetit me pankarta ne duar per te mberritur ne vendin ku do te kryhet samiti.

Top Channel