Hitleri u dogj ne 1970

11/12/2009 12:15

Adolf Hilter nuk eshte djegur nga besniket e tij gjate pushtimit rus te Berlinit.

Te pakten keshtu pretendojne arkivat ruse te KGB. Nje gjeneral i ish- sherbimit te fshehte rus ka deklaruar se trupi i Hitlerit, Eva Braunit, Jozef Gebelsit dhe familjes se tij jane djegur ne vitin 1970.

Ata u zhduken ne menyre qe varri mos kthehej ne nje vend pelegrinazhi nga idhtaret e fashizmit.

Konfirmimi per zinxhirin e ngjarjeve behet vetem tani, ndersa urdherat per zhdukjen erdhen nga kreret e larte dhe ekzekutimi i tyre u be nga drejtuesit e KGB-se.

Top Channel