Drita artificiale shkakton depresion

22/10/2009 18:30

Shume drite gjate nates mund te shkaktoje simptomat e depresionit.

Perfundimi eshte nxjerre nga nje kerkim i kryer nga Universiteti i Ohajos dhe eshte prezantuar ne takimit vjetor te “Society for Neuroscience”, ne Chicago.

“Drita artificiale e perhershme ka mundesine te shkaktoje simptomat e depresionit”, eshte shprehur Laura Fonken, drejtuesja e studimit te kryer tek minjte e laboratorit.

Top Channel